• 1400/12/16 - 09:50
  • - تعداد بازدیدکننده: 186
آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی پزشکی

آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی پزشکی بصورت الکترونیکی و با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی؛ این آزمون روز پنجشنبه همزمان با دانشگاه های علوم پزشکی کشور در دو نوبت صبح و عصر بصورت الکترونیکی و با رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور نماینده معاونت آموزشی دانشگاه، مدیر اداره کل آموزش، معاون آموزشی دانشکده پزشکی، مدیر و کارشناس مرکز آموزش مجازی، مدیر واحد فناوری اطلاعات دانشگاه، نماینده حراست و انتظامات دانشگاه در سالن آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.
.هر دو آزمون مشتمل بر 200 سوال بود که داوطلبین می بایست در مدت زمان 200 دقیقه به آن ها پاسخ می دادند
طبق اعلام مرکز سنجش پزشکی، کلید اولیه سوالات آزمون ها روز شنبه شانزدهم اسفند 99 رأس ساعت 8 صبح منتشر شد و داوطلبان می توانند جهت اعتراض به نتایج آزمون تا ساعت 8 صبح روز دوشنبه هجدهم اسفند از طریق سایت sanjeshp.ir اقدام نمایند.
  • گروه خبری : اخبار
مدیر سایت